mandag 29. april 2013

Råkost de luxe

Dette er skikkelig vårlig, sunt og godt!

Du trenger til 1 person:

75 g spisskål
5 grønne asparges
1/2 grønt eple
1liten bunt dill
1 lime

Raspolje
Persille
Havsalt og kvernet pepper
1ss gresskarkjerner
2ts jo frueolje



Sitruspressene fra www.megogguttainterior.no er perfekte til å lage denne salaten.

Snitt kålen kjempetynt. Vend i olje og dryss med salt. Knekk aspargesen g skjær til endene.skjær i passe biter. Vend dem i salaten og dryss med pepper. Skjær eplet i tynne båter og gni med limeskiver. Klipp toppskudd av dillen og finhakk persillen. Anrett salaten med eple, dill og persille. Press resten av limen over salaten. Rist gresskarkjernene i olivenoljen. Leggdem til avkjøling på lettsugende papir og strø dem over salaten.

Kan nytes alene eller med litt laks eller kylling. Nam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar