fredag 15. mars 2013

Laks med spinat og pinjekjerner

God kveld!
Hatt en fin fredagskveld?




Her har vært full rulle som vanlig. Alex på bowlingbursdag. Husvask. 30 minutter på mølla og middagslaging. Middagen ble skikkelig god om jeg må få si de selv



Here goes;
4 laksestykker legges i en form smurt med olje. Smør olje opp på også. Dryss over pepper, persille, koriander, bittelitt sitrosaft, litt gurkemeie, litt paprkakrydder og tilslutt litt sesamfrø.
Sett midt i ovnen på 220 grader i 20 min.
Når det er 8 min. igjen legges 2 klaser med små cherry tomater på stilk inn i ovnen. Disse skal på forhånd være penslet med olje og pepper.


En pose spinat vaskes og renses. Ha i sil over en kjele med kokende vann. Ha oppi 2 ss smør, pepper og en ts kokosolje. Dampes til det synker sammen til en liten mengde.

Fisken og tomat legges på tallerken. Så spinaten. Over strøes pinjekjærner og parmasan!




Serveres med hvitt eller rødt. Nam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar